• 0769 295 220
  • office@scoala.tv

Mesaj

Caută cursuri

1546154_1085841614762823_6255495999661172812_nDragii mei,

În cel de-al nouălea an de existență, Școala de Televiziune își deschide larg porțile pentru cea de a treisprezecea promoție de studenți.

Veți descoperi alături de noi o lume fascinantă, în care strălucirea prezenței pe ecran se împletește cu precizia și disciplina, o lume în care totul pare o joacă, dar o joacă bine planificată. Pentru un an de zile vă vom conduce și îndruma ca să deveniți ceea ce ați visat: prezentatori, reporteri, producători, operatori, monteuri, regizori, makeup artiști sau specialiști în new media.

Pentru a realiza ceea ce vă doriți, adică să deveniți adevărați profesioniști de televiziune, vă punem la dispoziție o echipă de traineri excepționali, o bază materială unică în industrie și un sistem de lucru și formare care și-a demonstrat eficiența de-a lungul anilor.

Ca o binemeritată recunoaștere a performanței de top a Școlii de Televiziune, studenții noștri beneficiază de internship-uri și stagii de practică în entități media de prestigiu.

Până în acest moment, peste 1800 de tineri au absolvit cursurile Școlii de Televiziune și peste 500 dintre ei lucrează deja în media. Acesta este unul dintre cele mai ridicate procentaje de succes al unei instituții de învățământ din România.

Vom porni împreună într-o expedițe spectaculoasă pe parcursul căreia veți descoperi o nouă lume, dar la capătul căreia veți descoperi niște oameni și mai spectaculoși: voi înșivă.

Vlad Ionescu