• 0769 295 220
 • office@scoala.tv

Despre noi

Caută cursuri

Despre noi

Școala de Televiziune este o organizație specializată în furnizarea de servicii educaționale integrate pentru jurnalism de televiziune, radio și new media (comunicare online), producție audio-video și film. 

Școala de Televiziune se adresează cursanților adulți, absolvenți de studii medii și superioare.

Școala de Televiziune pentru Copii se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani.

De la înființare, din anul 2008, am pregătit peste 1800 de absolvenți, dintre care un număr de peste 500 și-au găsit locuri de muncă și lucrează în mass media: televiziuni, posturi de radio, publicații tipărite și online, case de producție video și cinematografie sau și-au dezvoltat cariere de succes ca profesioniști independenți. Un număr semnificativ de absolvenți lucrează ca freelanceri pe piața de producție audio-video și comunicare.

FILOSOFIA DIDACTICĂ

 • Școala de Televiziune are programe de training complete, inspirate de experiența nemijlocită în industrie a echipei sale de instructori și manageri.
 • Punem un accent deosebit pe pregătirea practică, având convingerea că numai exersând într-un mediu real, sub tensiunea și limitările unui mediu de producție autentic, cursanții noștri se pot perfecționa la nivelul cerințelor unor domenii atât de dinamice.
 • Astfel, studenții beneficiază de cicluri de pregătire practică extensive în studiourile și spațiile de specialitate ale instituției și internship-uri în instituții partenere
 • Aplicațiile practice în cadrul Școlii de Televiziune se desfășoară sub formă de proiecte (producții de emisiuni, realizare de jurnale de știri, concepție și formate, filme de scurt și mediu metraj, prezentări de produse și pitch-uri de vânzări, concepte de make-up artistic, concerte și turnee, sesiuni de filmări și înregistrări de studio etc.) și sunt coordonate de specialiști din cadrul companiei.
 • Practica în instituțiile partenere se desfășoară conform unei programe complexe în așa fel încât studenții să experimenteze toate aspectele lucrului de specialitate. Instructorii de practică îi însoțesc și îndrumă pe cursanți pe toată durata stagiilor de practică.
 • Poziția pe piață și succesul Școlii de Televiziune au ca factor determinant succesul absolvenților săi, respectiv găsirea de cătra aceștia a unui loc de muncă în televiziune sau lansarea unei cariere, în cel mai scurt timp posibil. Din acest motiv evităm supraspecializarea. Programa și metodele de predare sunt astfel concepute încât fiecare cursant să fie expus tuturor fațetelor și provocărilor specifice realității curente din mass media.
 • Punem un mare accent pe lucrul în echipă, pe metodele de rezolvare și contingență a problemelor și conflictelor, pe comunicare și pe înțelegerea mediului real de lucru din industrie. Îi familiarizăm pe cursanți cu atmosfera concurențială și cu așteptările de performanță profesională din mediul real.
 • O altă caracteristică a metodei noastre didactice este desființarea barierelor de comunicare și relaționare între catedră și cursanți. Astfel, le cerem trainerilor să adopte față de cursanți poziția unui coleg mai experimentat, a unui îndrumător, facilitator și rezolvator de probleme. Monitorizăm îndeaproape ca acest deziderat să fie dus la îndeplinire.
 • Programul educațional cuprinde testări periodice ale cursanților, practice și teoretice, care au rolul de fixare a cunoștințelor dobândite și de pregătire pentru examenul final.
 • Beneficiul major al metodei didactice detaliate mai sus este acela că producem absolvenți multispecializați, cu valoare de piață, familiarizați cu toate dezideratele carierei, posesori ai unei ”truse de instrumente” complete pentru a performa în industrie.

Echipa noastră

Vlad Ionescu

Managing Director
Vlad Ionescu

Vlad Ionescu a fondat Școala de Televiziune în anul 2008 și este cel care conduce întregul conglomerat TalentScope, care cuprinde următoarele divizii: Școala de Televiziune, Școala de Televiziune Junior, Casa de producție STV Productions.

Raluca Moianu

Manager Scoala de Televiziune pentru Copii
Raluca Moianu

Raluca Moianu conduce Școala de Televiziune pentru Copii și se ocupă de organizare, promovare, elaborarea programelor, recrutare și dezvoltare. Raluca este cea care selecționează și coordonează trainerii care se ocupă de juniorii înscriși în programul nostru.

Bogdan Ionescu

Producător General
Bogdan Ionescu

Bogdan face parte din echipa Școlii de Televiziune încă de la înființare și este producătorul general al conglomeratului TalentScope. În această poziție, coordonează toate activitățile de producție de tv și film, activitățile de comunicare și programa de învățământ a STV, STV Junior si STV Productions.

Octavian Tache

Director Tehnic
Octavian Tache

Absolvent al STV, Octavian este The-Jack-of-All-Trades și răspunde de IT (software & hardware, rețelistică și securitate), filmări, captare și post-procesare sunet, editare video. Octavian manageriază toate aspectele tehnice ale tuturor diviziilor TalentScope, de la stațiile de lucru, montaj, sunet, sisteme de lumini, regii de emisie, studio de radio, până emisia digitală online.

Oana Chira

Office Manager
Oana Chira

Oana este prima interfață cu studenții și candidații TalentScope. Se ocupă de organizarea activităților zilnice și de comunicare.

http://www.xemayvn.co/

http://www.xemayvn.co/2017/08/nhong-sen-dia-nhong-xich.html