• 0769 295 220
  • office@scoala.tv

Aplicații practice

Caută cursuri

Teoria este fundația. Practica este ceea ce te transformă într-un profesionist adevărat.

Proiectele şi aplicaţiile practice au rolul de a reproduce cât mai fidel mediul unei televiziuni sau al unui post de radio şi de a te familiariza cu condiţiile, şi limităƒrile unei producţii de televiziune.

Majoritatea proiectelor şi aplicaţiilor se desfăşoară integrat, aceasta însemnând că toate secţiile şi specializările Şcolii lucrează împreună, în echipă, pentru succesul produsului finit. Aceste activităţi se desfăşoară cu regularitate de-a lungul întregului an şi cresc în complexitate pe măsură ce acumulezi abilităţi şi cunoştinţe.

Unde:

În studiourile și spațiile de producție ale Școlii de Televiziune sau în locații externe.

Producții:

Jurnale de știri, talkshow-uri, emisiuni de divertisment, reportaje, documentare, filme de scurt metraj.

Logistică:

Camere video, kit-uri de teren, sunet, lumini, grupuri de editare, regie de montaj

Scop:

Sedimentarea cunoștințelor, creșterea capacității de organizare, dezvoltarea spiritului de inițiativă, familiarizarea cu mediul de producție, creșterea capacității de rezolvare a problemelor

Practică în televiziuni și posturi de radio partenere

Odată ce noţiunile au predate la clasă şi exersate în cadrul proiectelor şi aplicaţiilor, este timpul să faci următorul pas: să intri într-o televiziune adevărată. În acest punct al programului avem deja încredere în capacitatea ta profesională. Ştim că te vei putea integra, din toate punctele de vedere, în colectivul televiziunilor în care vei fi repartizat pentru practică.

http://www.xemayvn.co/

http://www.xemayvn.co/2017/08/nhong-sen-dia-nhong-xich.html